Vil du hjælpe os med at lave en symfoni til Pindstrup?

Den 7. september opfører vi en Symfoni til Pindstrup i Pindstruphallen. Koncerten bygger på fortællinger fra borgere i Pindstrup.

Det er Jer der er eksperterne – I kender Pindstrup. Vi er nysgerrige på at mødes med:
Dig, din nabo, tilflyttere, gamle danskere, nye danskere, det polske samfund, mødregrupper, fædregrupper, kor/korsangere, folk der er flygtet fra et andet sted, børn, sportsfolk, trossamfund, erhverv, foreninger, de unge, pensionister, lokale kunstnere, lokalhistorikere, landmænd og så videre.

En Symfoni til Pindstrup komponeres af Gorm Askjær for det klassiske ensemble Lydenskab, med tekster af Pindstrups borgere, sammenfattet af den prisbelønnede forfatter Ursula Andkjær Olsen og med sceneopbygning af hollandske Rob van den Broek. Vi kommer til Pindstrup fra den 15.-29. august og vi vil meget gerne mødes med Jer og høre om Jeres liv i Pindstrup. Møderne foregår i Pindstrup helt uformelt og i en ramme, hvor vi stiller Jer nogle spørgsmål og så arbejder vi videre derfra. Møderne handler om din og byens fortid, nutid og fremtid. Du er velkommen til at melde dig til alene, med en gruppe af naboer, med dit kor, din familie, med nogle fra byen du sket ikke kender eller med hele dit håndboldhold.


En Symfoni til Pindstrup er en del af et større regionalt projekt: VORES HISTORIE GENFORTALT, – En Symfoni til et Sted, der finder sted fra 2019-22 med en serie på syv klassiske symfonier, der tilegnes syv steder i Midtjylland. Om tre år samler vi det bedste af alle symfonier til en fælles symfoni på Himmelbjerget. Fra den 15. august kan projektet følges på appen Vores Historie Genfortalt, hvor vi løbende opdaterer aktiviteter. 

Når vi rejser fra Pindstrup, kommer vores fælles arbejde og symfonien til at ligge på denne app, – så I kan gå rundt i byen og lytte til Jeres symfoni.

Projektet laves i tæt samarbejde med Distriktsrådet for Pindstrup og omegn og er støttet af Region Midt, Syddjurs Kommune, Statens Kunstfond, Dansk Komponistforening og La Cours Fond.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmelding: Skriv til
SymfoniTilPindstrup@gmail.com. Tilføj gerne hvilke dage der passer dig/Jer bedst at mødes med os i dagene fra den 15. – 29. august

Se en video fra et tidligere projekt med Lydenskab: https://www.youtube.com/watch?v=297hhML5A0k