Reach Me!

Det danske ensemble Lydenskab, Decoda Ensemble fra New York og Jesper Busk Sørensen, Berliner Philharmoniker, præsenterer koncerter, forestillinger, seminar og workshops i møder mellem nye publikumsgrupper og scenekunstnere. Reach me! har fokus på formidling og udvikling af meningsfulde platforme og tværgående samarbejde mellem teater, arkitektur, ny klassisk musik og kunst.

Festivalens røde tråd er at have fokus på nye publikumsgrupper. Hver enkelt forestilling tilrettelægges specifikt, så målgrupper inviteres ind og mærker at forestillingernes temaer giver mening for den enkelte.

Koncertrækken vil blandt andet komme til at indeholde: Workshops og koncert med Lydenskab og Decoda i samarbejde med børn fra de Aarhusianske folkeskoler. Fortællerkoncert i samarbejde med syriske flygtninge. Seminar om kulturel identitet og lokal udvikling af kultur og stedsspecifikke forestillinger.

“Projektet er støttet af Dansk Komponist Forenings Produktionspulje, KODA´s Kulturelle Midler, Kulturudviklingspuljen i Aarhus og Statens Kunstfond”

Kunstfonden_LOGO_small_JPG

 

AAK_02_venstre_70_cmykdkf_prodpulje_foto_final-01