Pop up koncertsal i odder

Pop up koncert i Vitapark, Odder

Tirsdag. 26. februar – 2. marts

Det progressive klassiske ensemble Lydenskab puster liv, kultur og ikke mindst musik ind i de tomme lokaler i det gamle sygehus. Henover 5 dage afholdes der koncerter, workshops, åbne prøver, teaterforestilling med de lokale børn, udstillinger og meget mere. Lydenskab samarbejder med lokale kunstnere og kreative om ugens koncerter. Her kan I møde fælles opsætninger med Madam Bachs børneteater, elektronisk musiker Jeppe Thy Grøn og mesterkokken Mads Falck Valentin.

Jesper Hjort fra VitaPark udtaler: ”Det er helt fantastisk, at Lydenskab kommer til at indvie Odders nye kultursted – de spændende og anderledes lokaler i VitaPark. Ligesom Lydenskab vil vi gerne være lidt anderledes og rå: Mozart og Vivaldi med gourmetmad  i det gamle, forladte køkken – en unik oplevelse for de få, der kommer først…. VitaPark skal ikke konkurrere med de andre gode kultursteder i Odder, vi vil som her med Lydenskab gå efter at præsentere noget, man ikke finder andre steder.”

PUBLIKUM TRÆDER IND I EN ANDEN VERDEN

Eskild Winding fra Lydenskab siger:

”I de tomme lokaler opbygges rum, som udfordrer konceptet omkring den klassiske scene. Alt efter de forskellige opsætningers format formes rummet, så det skiftevis er en togvogn, små koncertscener med plads til kun få publikummer og musikere, en arena med musikerne omkring publikum, et scenerum der interagerer i digitalt medie- og lyddesign. Publikum træder ind i en anden verden og vil finde sig selv inviteret ind, stående, siddende, liggende inde midt i oplevelsen af musik og kunst.”

MAD OG MUSIK

I et enestående tværkunstnerisk samarbejde præsenterer stjernekokken Mads Falck Valentin-Hjort og de klassiske musikere fra Lydenskab en musikalsk gourmetoplevelse.

I vil træde ind i et overdådigt sansemættet univers, hvor perler af dufte, smag og nydelse sprænges i bobler af klassiske toner og musikalske præstationer.

Middagen er sammensat som en forestilling. Aftenens gæster vil træde ind i et sansemættet univers, hvor det pibler med smagsindtryk, Vivaldi, morgendis og amokdessert, eksploderende dufte, Bach og Debussy. Aftenen planlægges nøje i et tæt sammenspil mellem kokken og musikerne, så maden og musikken taler sammen og inspireres af hinanden. Og så kan man jo stille sig selv dette spørgsmål: ”Hvordan smager Mozart?”

Onsdag d. 27. Februar

14.00: Masterclass med Musikskolens musiker-spirer. Masterclassen er åben for alle, der vil opleve en intensiv undervisningssituation, hvor elevens møde med en professionel musiker kan inspirere og motivere den unge musikant.

Fri entre

19.30: Åbningskoncert

Lydenskab præsenterer en bred vifte af kendte klassikere og spritny musik af unge danske komponister. Genre er ingen barriere, og i vil opleve klassisk, rytmisk og syret moderne musik i skøn forening!

Valgfri entre, giv hvad du har lyst!

Torsdag d. 28. februar

Skolekoncerter for hele Odder by og oplands elever. Se tidspunkter på www.lydenskab.dk

Fri entre

Fredag d. 1. Marts

Skolekoncerter for hele Odder by og oplands elever. Se tidspunkter på www.lydenskab.dk

Fri entre

17.00: Fyraftenskoncert

Gå forbi Vita Park efter arbejde og oplev en stemningsmættet koncert. Det gamle sygehus er ramme om musikalske vandringer i lys og mørke med klassisk musik. Der spilles et varieret program med folkemusik inspirationer, spansk musik og små performative værker.

Publikum bydes på suppe og en fyraftensøl.

Valgfri entre.

Lørdag d. 2. Marts

14.00: Der er eventyr i vores by! – En musikalsk teaterfortælling for børn

Musikalske fortællinger for børn om lokale sagn og historier fra Odder i en forestilling af teatret Madam Bach og Lydenskab. Det gamle sygehus fyldes med eventyrlige historier, musik og lyde. En lille forestilling for alle sanser om vores by for børn mellem 6 og 10 år – og deres forældre. Der er valgfri entre.

18.00: Mad og Musik
6 retters menu og drikkevarer integreret i et musikalsk univers skabt i samarbejde mellem kokken Mads Valentin og ensemblet Lydenskab. Pris 500 kr.

Der kan reserveres på mail madoglydenskab@gmail.com

Følg med på www.lydenskab.dk