Musikerne

 Lydenskab er et ensemble, der i sin grundform består af seks musikere, som man har mulighed for at læse mere om nedenfor. I kraft af at Lydenskab er et aktivt ensemble, der arbejder med mange forskellige formater, er besætningen dynamisk; I nogle projekter er alle faste musikere med i opførelsen, i nogle er det kun et udsnit af det faste ensemble og andre gange har ensemblet gæstemusikere med. Ensemblet udvides og indskrænkes altså efter behov, imens alle faste musikere arbejder med projektudvikling, administration og ledelse ved siden af deres kunstneriske udøvelse i ensemblet. 

Thea Vesti Pedersen (DK)

Thea Vesti Pedersen er solistuddannet klassisk guitarist fra Det Jyske Musikkonservatorium og Escola Superior de Musica de Catalunya, Barcelona. Thea har sidenhen efteruddannet sig indenfor kunst- og kulturledelse ved Scenekunsten Udviklingscenter og arbejder ved siden af musikken bredt med kulturledelse.

Ved siden af Lydenskab er Thea ansat ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor hun underviser i entreprenørskab og er en fast del af Den Danske Guitarkvartet.

Læs mere på www.theavistipedersen.dk.

Sofia Lind Pedersen (SE)

Sofia Lind Pedersen er solistuddannet klassisk cellist fra Det Jyske Musikkonservatorium og Banff Center for Arts i Canada. Sofia har bred erfaring fra det musikalske univers og har, udover den klassiske musik, spillet med i jazzorkestret Cordelia, været i bestyrelsen for AUT og meget mere.

Ved siden af Lydenskab er Sofia ansat som underviser på Aarhus Musikskole og MGK Ø. Hun underviser blandt andet på Musik Unik på Tovshøj Skolen.

Karolina Leedo (ES)

Karolina Leedo er uddannet klassisk fløjtenist fra Estonian Academy of Music og senere solistuddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

Mads Ulldal Jensen (DK)

Laura Bowler (UK)

Laura Bowler er uddannet i sang og komposition fra The Royal Academy of Music og Sibelius Academy. Hun har sidenhen lavet en lang række værker for blandt andet BBC Symphony Orchestra, Linea Ensemble og London Philharmonic Orchestra.

Ved siden af sit arbejde med Lydenskab og som kunstnerisk leder af Size Zero Opera, er Laura ansat som professor ved The Guildhall School og underviser i komposition på The Royal Northern College of Music.

Carola Schaal (D)

Carola Schaal er uddannet klassisk klarinetist fra Hochschule für Musik und Theater i Hamburg.

Carola turnerer hyppigt rundt i verden som anerkendt solist og er derudover medlem og medstifter af det tyske Decoder Ensemble.