Bogbusrejsen

PRESSEMEDDELELSE

Oplev den musikalske fortælling Rejsen i Din Bogbus!

Tirsdag og onsdag i vinterferien bydes der velkommen ind i Aalborgs bogbusser, ikke bare til en god bog, men også til en musikalsk oplevelse for hele familien.

Rejsen er en fortælling, der med musik og videoprojektioner følger den indre rejse der opstår under en fysisk rejse. Her kan du følge alle de sindstilstande man kommer gennem på en rejse, fra oplevelsen af larmen på en banegård til stilheden kl to om natten og glæden ved at nå sit rejsemål.

Kom ind og kom tæt på musikerne og billederne og lad jer omfavne af Rejsens drømmende univers.

Fortællingen fremføres af ensemble Lydenskab og musikken er lavet af den klassiske komponist Morten Ladehoff og den rytmiske sanger og komponist Kristina Holgersen, med videoprojektioner af Signe Klejs.

Fremførelsen er støttet af Aalborg kommune og den Obelske familiefond.

Rejsen bliver spillet på følgende stoppesteder: Tirsdag 17.2.15 – Hou kl 13:45 og Ulsted kl 15:40, onsdag 18.2.15– Langholt kl 13:30 og Sulsted kl 14:45.

Gratis entré.

Lydenskab:

Lydenskab er et af de mest vedkommende og aktive ensembler af højeste kvalitet indenfor ny tværkunst og klassisk musik, samtidig med at vi er et interagerende, skabende og udviklende fællesskab.

Lydenskab formidler den klassiske musik i nye rammer. Vi bryder koncertsalen op og skaber anderledes koncertoplevelser både for publikum og for os selv. Lydenskab formidler den klassiske musik nærværende og vedkommende. Vi laver projekter, der træder ud af den klassiske koncertsal og møder et nyt publikum i projekter og på scener, som interagerer med mennesker og lokalmiljø. Læs mere om vores projekter på lydenskab.dk eller facebook.com/lydenskab

Kontakt: Eskild Winding Skovbakke, T: 28406737, M: eskildwinding@gmail.com

Signe Klejs grafik